Honnan lehet megtudni, hogy mik voltak az eddegi emelt szintű torténelem érettségi kihúzott tételei?
Figyelt kérdés
(csutortoki, penteki)?2013. jún. 8. 14:33
1/4 anonim válasza:
Hogy érted? Hát ugyanazok a tételek vannak bent mindennap. Visszateszik őket. Vagy hogy gondolod?
2/4 A kérdező kommentje:
én úgy tudtam, hogy minden nap más témák vannak
2013. jún. 8. 15:24
3/4 anonim válasza:
Egy nap 20-22 tétel van, ezeket már biztos nem húzod. De mivel egy témakörön belül van jópár ismeretlen tétel, hogy jövő hét csütörtökig kitartsanak, ezért az nem nyerő stratégia, hogy tudom, hogy XY kihúzta nekem a Kádár korszak kultúráját, amikor nekem meg egy átfogó képet kell adnom róla.
4/4 anonim válasza:
Nekünk magyaron délelőtt nem tették vissza, amiket kihúzták, de a délutáni turnusban visszakerültek azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!