Aláírhatom én is az ellenőrzőmet?
Kérdezd meg az osztályfőnököt... :-P
Tényleg én is röhejesnek tartom, hogy a 18 éves gyerekeimnek szülői értekezletet tartanak és az ellenőrzőjükben (középiskola) beírást kapnak, ha 1-1 rovatot nem ír alá a szülő...
Némelyik iskolában tisztára dedó van : idén a 12-es fiam "minuszt" kapott magyar órán, mert a könyvei és a füzetei nem voltak BEKÖTVE!!!... 8-o
(Basszus, mi a fenébe kellene BEKÖTNI egy csodaszép olasz füzetet?!... Kék csomagolópapírba?!)
Másik tantárgyaknál meg 3 db kockás füzetet kellett MARGÓZNI, mert erre is be lett ígérve 1-1 db egyes...
KÉSZ RÖHEJ!!!... :-P
Idióta tanárok meg állandó hívogatnak telefonon és referálnak, mit csinált aznap a fiam (RÉMES: szünetben egyik társa megdobta almával, ő elhajolt és az alma a falra kenődött... Nedves ronggyal letörülték a nyomokat... És EZÉRT engem képes felhívni a hülye tanár a munkahelyemen a tárgyalásom kellős közepén!!!... Mellesleg igazgatói pecsétes intőt is kapott, pusztán azért, mert elhajolt az alma elől!)
Komolyan, időnként nem csodálom, ha egyik-másik szülőnél elszakad a cérna és behúz valamelyik kretén tanárnak!
Köszönöm szépen a 2. és 3. válaszolónak :)
(Már 19 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!