Szerintetek milyen szakra kellene tanulnom felsőoktatásban?
Átlag 4-es érettségim van, töri emeltre készülök. Ami igazán hiányzik az egy nyelvvizsga. (pontok miatt)
Mit kellene tanulnom?
Júliusban lesz egy éve, hogy dolgozok, de szeretnék tanulni. Jelenleg csendestárs vagyok egy vállalkozásban, amit akkor akarom komolyabban csinálni, mikor a mostanit otthagyom. kb 2014 nyara.
Ami érdekel az, hogy miként kell egy vállalkozást irányítani, sikeressé tenni. Szóval a gazdasági karon belül képzelem el, de a közgazdaságtan nem tartozik a kedvenceim közé. (közgazdaságtan szak kizárva)
Érettséginél nem akarok megállni, nem akarok így nyugdíjba menni.
Melyik főiskolára vagy egyetemre lenne érdemes mennem?
21F
És köszönöm a segítséget!
Továbbtanuláshoz? Sajnos nem vettem meg, mert elvégeztem egy OKJ szakmát. Ez volt 2011 mikor elvégeztem, azóta ebben dolgozok. Nem olyan rossz megélhetés szempontjából, de megbolondulok, ha évekig csinálom.
Olyat szeretnék tanulni, ami érdekel.
milyen okj-s szakot végeztél el?
a gazdasági szakok többsége szerintem közgazdasági szak
szerintem ezek a szakok jók: pénzügy-számvitel, nemzetközi gazdálkodás, gazdálkodás menedzsment
én is gazdasági irányban szeretnék tovább tanulni, ezért gondolom ezeket a szakokat jóknak
Amiket felsoroltál, az sem tudom mit csinál.
Van köze valamelyiknek ahhoz, amit írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!