Olyan egyetemi vizsgán ahol a tanár végig mászkál, néha megáll egy helyen, a padon tollon kívül semmi nem lehet, hogy lehet puskázni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 21:30
1/6 anonim 

válasza:

Amíg ezen agyalsz, akár tanulhatnál is. Mit szólsz?
2/6 anonim 

válasza:

Amíg mászkál addig tudsz. Ha megáll, hátul végig, na akkor van gond.
4/6 anonim 

válasza:

Sehogy.
(Aztán ezek sírnak, hogy diplomával nincs munkájuk.)
6/6 anonim 

válasza:

Én tudok. Kötelező tárgyaknél nem igazán szoktam puskázni, csak ha az nagyon nehéz és sok múlik rajta, akkor biztosítékként felírok pár dolgot, hogyha a nagy parában elfelejtem, akkor ne legyen minden veszve. Jó mondjuk nekem olyan tárgyaim vannak, ahol rajzolni is kell (pl. halszívet, vesét, képleteket), ezeket meg olyan celluxra, amire lehet írni, felírom és ráragasztom a tollra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!