Mit tegyek, ha nem tudok megtanulni egyetlen képletet sem és puskázni sem tudok?
Mérnökinformatikusnak tanulok és sajnos egy rakás képletet kell megtanulnunk. Ezekből viszont egy sem megy. Ennek ellenére jó vagyok programozásból és nem szeretnék szakmunkás lenni. Otthagyni az iskolát már nem nagyon tudnám, így is egy rakás diákhitelt kellet felvennem, mert egy fillér támogatást sem kaptam a szüleimtől (még útiköltséget és élelmet sem), de hajtottak mint az ökör.
22/F
Hát azt tudom ajánlani, hogy ha lehet értsd meg a képleteket. Próbáld átnézni, hogy honnan lettek levezetve, miből jönnek.
Amit lehet vezess vissza korábbi képletekre, sokszor így jelentősen lehet csökkenteni a számukon.
Lehet elég gyatra tanácsok, de nem hiszem, hogy ennél sokkal jobbat lehet mondani.
Emellett pedig tanuld őket, szánj rájuk több időt és feladatokban is ismételd őket, ne csak képletjegyzékből próbáld bevágni őket.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!