Hogy sikerült az emelt kémia szóbelitek?
Figyelt kérdés
Kb hány pontot tippeltek az 50-ből?2013. jún. 13. 20:41
1/13 anonim válasza:
a kémia jól én reménykedek egy 40 pontba, ellenben a biosszal ami iszonyú szar lett.
2/13 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy meglesz az ötven. Max 1-2 pontot vonhatnak le szerintem.
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem pont fordítva sikerült,a kémia pocsék lett,a biosz viszont jó (bár az utóbbit még ősszel csináltam). Sajnálom,h rosszul sikerült. :( Hova jelentkeztél? Én ÁOK.
2013. jún. 13. 21:16
4/13 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: Gratulálok,ügyes vagy! :-)
2013. jún. 13. 21:18
5/13 anonim válasza:
Én 50 pontot tippelnék, mert végig mosolyogtak, bólogattak, semmit nem kérdeztek, csak a végén annyit mondtak, hogy egyetlen kérdésük lenne: Hova szeretnék tovább menni? Mondtam h orvosira, amire pedig azt mondták, hogy rajtuk nem fog múlni :)
Remélem ez azt jelenti, hogy max pontot adtak ^^
6/13 anonim válasza:
amugy bioszon a vizsgaelnök velem is kötözködött... ugyh az nem hinném h maxos lesz :( pedig tényleg könnyű tételt húztam( vese+légszennyezés ) és még mondta is h ez könnyű tétel... de elég övön aluli kérdéseket tett fel... :S még rá is szólt a 2 másik vizsgáztató h ne szivasson :/ ezekből ítélve nem hiszem h az maxos lesz :(
7/13 anonim válasza:
Annyira nem értem az ilyen embereket, hogy ez miért jó nekik? Boldogabbak lesznek, hogy másokkal kicseszhetnek? Remélem ez a legnagyobb boldogságuk az életben..
8/13 anonim válasza:
az előttem lévőkkel is ugyanígy viselkedett és fogalmam sincs mi baja volt :S de azért remélem 5 pontnál többet nem vont le, mert akkor kiakadok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!