Magyar érettségin bukott már valaki?
Kezdek miatta izgulni,matekom 100% lett,fizikám 92 ezeket viszem tovább tuti hogy felfognak venni egyetemre,magyar csak 50,és képtelen vagyok belőle tanulni szóbelire
Baromira nem érdekel,akárhányszor olvasom a tételt semmi nem marad meg belőle,szenvedés az egész
Szóbeli miatt van olyan akit már megbuktattak,vagy ne féljek miatta??
Írásbeli még egyszerű volt de ez a hülye szóbeli..
Rühellem az egészet,rohadtul nem érdekel az egész,nem viszem tovább sehova soha többet nem fogok magyart tanulni nemértem mért kell ezzel a szarsággal görcsölni
NYUGI!
Én annak idején mindig azt mondtam gimis koromban, hogy két dologtól félek a világon, a magyarérettségitől meg a fogorvostól. Az egyiken simán túljutottam, a másikhoz hozzászoktam.
100%-os matek érettségivel egyszerűen NEM LEHET megbukni magyarból! Ahhoz ugyanis annyi ész tartozik, ami ezt nem teszi lehetővé. Higgyél nekem! És a magyartanár is tisztel téged a matekérettségiért, ezt is hidd el.
Figyi. 7 pontot szedj össze :D az 12% kb.
Én is most fogok érettségizni és tudok 11 magyar tételt és 0 nyelvtant 0 törit.
Nyelvtant nem is fogom tanulni mert az irodalommal együtt nézik így remélem irodalomból összeszedek vagy 7 pontot. Törit meg megpróbálom megtanulni. Az úgyis jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!