Eddig bukott már meg valaki az érettségin?
Oztálytársam matekból,de aztán feljavította a zóbelin,szóval elvileg ő sem.
Amúgy ritka a bukás érettégin,csak úgy mint a fehér holló:D
Ahhoz nagyon hülyének kell lenni hogy valai megbujon érettségin. Persze nem lehetetlen, de akik megbuktak eddig annak a többsége vagy lesz*rta az egészet és b*szott tanulni egész évben vagy lógott órákról...
Ha ott vagy az órán és figyelsz és max 1x átolvasod otthon akkor tuti a kettes. ha még tanulsz is jobb is lehetsz :)
nálunk még senki
én a magyartól tartok a legjobban, hogy abból fogok megbukni, de jó lenne elkerülni :S
A férjem anno megbukott irodalomból, mert szívből utálta, elő sem bírta venni... :S Abszolút műszaki beállítottságú emberként nem értette, hogy miért kell neki Ady-t megtanulnia. De utána a következő alkalommal átment.
Amikor én érettségiztem, ha jól emlékszem két osztálytársam is megbukott.
08:27-esnek: ebben mondjuk igazad van, hogy relatív, hogy kinek mi a könnyű, van aki humán beállítottságú, van akinek inkább a reál megy, és nyilván a férjed az utóbbi kategóriába esik. :)
Én csak azért bátorkodtam megjegyezni, hogy szerintem a magyar, de tényleg annak kimondottan az írásbeli része pofonegyszerű (legalábbis az utóbbi években már mindenképp, és nem tudom, a férjed mikor érettségizett), mert az első felében meg van adva egy szöveg, és abból kell kikeresni a kérdésekre a választ (van hogy jelölik is, merre keressük). Szóval ha ez a rész nehéz valakinek, az szerintem elég fura.
De ha netán félreértettem volna valamit, akkor bocsánat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!