Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Eddig bukott már meg valaki...

Eddig bukott már meg valaki az érettségin?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Oztálytársam matekból,de aztán feljavította a zóbelin,szóval elvileg ő sem.

Amúgy ritka a bukás érettégin,csak úgy mint a fehér holló:D

2009. jún. 16. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz nagyon hülyének kell lenni hogy valai megbujon érettségin. Persze nem lehetetlen, de akik megbuktak eddig annak a többsége vagy lesz*rta az egészet és b*szott tanulni egész évben vagy lógott órákról...

Ha ott vagy az órán és figyelsz és max 1x átolvasod otthon akkor tuti a kettes. ha még tanulsz is jobb is lehetsz :)

2009. jún. 16. 18:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

nálunk még senki

én a magyartól tartok a legjobban, hogy abból fogok megbukni, de jó lenne elkerülni :S

2009. jún. 16. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A férjem anno megbukott irodalomból, mert szívből utálta, elő sem bírta venni... :S Abszolút műszaki beállítottságú emberként nem értette, hogy miért kell neki Ady-t megtanulnia. De utána a következő alkalommal átment.

Amikor én érettségiztem, ha jól emlékszem két osztálytársam is megbukott.

2009. jún. 16. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Anya eddig 2 gyereket buktatott meg 2 nap alatt angolból. Habár szakközépben....
2009. jún. 17. 00:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
óigen egyik osztálytársnőm belügyből:s póttételt is húzott, de az sem ment neki :s :/
2009. jún. 19. 12:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A magyar szerintem a legkönnyebb, annak az írásbeli része kész vicc (azt már általános iskolásként is megoldottam volna), de szóbelin is simán át lehet menni, ha van egy kis tudás az ember fejében.
2009. dec. 9. 02:00
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
2:00-ás: Már akinek... Mert pl. a férjemnek a magyar egyáltalán nem ment, a matek annál inkább. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a matek iszonyú egyszerű.
2009. dec. 9. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

08:27-esnek: ebben mondjuk igazad van, hogy relatív, hogy kinek mi a könnyű, van aki humán beállítottságú, van akinek inkább a reál megy, és nyilván a férjed az utóbbi kategóriába esik. :)

Én csak azért bátorkodtam megjegyezni, hogy szerintem a magyar, de tényleg annak kimondottan az írásbeli része pofonegyszerű (legalábbis az utóbbi években már mindenképp, és nem tudom, a férjed mikor érettségizett), mert az első felében meg van adva egy szöveg, és abból kell kikeresni a kérdésekre a választ (van hogy jelölik is, merre keressük). Szóval ha ez a rész nehéz valakinek, az szerintem elég fura.

De ha netán félreértettem volna valamit, akkor bocsánat. :)

2009. dec. 9. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem... Mi már kb. 15 éve érettségiztünk, akkor még máshogy mentek a dolgok. :)
2009. dec. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!