Bukott már meg valaki matek szóbeli érettségin?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 22:22
1/10 anonim válasza:
Jah, haveromat elkaszálták szal mehetett októberben pótmeccselni.
De nem volt olyan gáz, elment akkor már meglett neki, aztán jelentkezett okj-ra ma meg már dolgozik ezerrel.
Ennek vagy 7 éve, nem nagyon hátráltatta az életben, hogy akkor nem sikerült neki.
Persze ezzel most nem akarok azt mondani, hogy legyél nyugodtan, de ha esetleg megbuknál ne kösd fel magad.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké csak az a baj.hogy az én sulimba nincs pótérettségi és akkor várnom kell egy évet és akkor mehetek ujra.Másik suliba meg nem akarok menni mert idegen tanárok stb.
2011. jún. 20. 22:38
3/10 anonim válasza:
Néha idegen tanárok előtt jobb vizsgázni, mert ők még nem ismernek, nem tudják ki vagy, és objektívebben ítélkeznek, mint egy olyan tanár, aki tudja, hogy milyenek a képeségeid, meg hogy hol vannak a határaid... Sztem ez megfontolandó, minek veszítenél egy évet, gondold végig még néhányszor!
5/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: a matematikaérettségi elsősorban írásbeli. Ha egyszer felkészülsz, és megírsz egy tisztességes írásbelit, és nem a szóbelire játszol, akkor tökmindegy, ki javítja, mert úgyis ugyanaz az eredmény fog kijönni, esetleg egész apró eltéréssel. Kell írni egy normális írásbelit, és minden iskolában megkapod rá ugyanazt a jegyet.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. jún. 20. 22:49
7/10 anonim válasza:
Szerintem aki nem tud elérni a matematika szóbelin 20%-ot, az jó eséllyel indul neki egy orvosi papírnak, ami felmenti alóla.
9/10 anonim válasza:
de matekból nem kell mindenféleképpen szóbelizni (kiv. emlet). Akkor mi a baj az idegen tanárral?:O Lehúzni úgysem fogja az érettségidet, ha meg igen, akkor tudsz fellebbezni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!