Mentél úgy ki emelt szintű érettségire annak tudatában, hogy nem vagy azon a szinten?
ma reggel voltam emelt angolból érettségizni!
namármost! nem kell különösebben nagy tudás sztem! tudj rizsázni egy adott témáról, tehát legyen szókincsed! de nem kell túlzásokba esni!
nálam nagyon rendes volt a tanár. el mosolyogtunk mindenen.:D
aztán lehet, h csak én érzem h 20-25 pont körül meg lesz, közben meg jól lepontoznak.:D majd kiderül!
Köszi szépen a kommentet! :D
Ez a legnagyobb bajom, hogy nincs nagy szókincsem, de rizsázni valamennyire tudok. Tényleg köszönöm, kicsit lenyugodtam! :D Imádkozok, hogy én is egy nevetős tanárt kapjak! :D
Ma voltam kémián. Én nagyon megbántam, hogy nem vállaltam be anno, hogy magamtól készüljek fel egy olyan tárgyból, amit nem tanítottak nekünk emelt szinten. A kémia elég jól ment 4-5 fakton egészen a szerves oxigéntartalmú vegyületekig, onnan meg 2-eseim voltak, de már nem volt mit tenni, jelentkeztem emeltre.
Az írásbelit nagyon elszúrtam, 42% lett, de ma voltam szóbelizni úgy , hogy már nem maradt időm a szervesre, és annak ellenére, hogy 3 kérdésből 1,5 arra vonatkozott szerintem elég jó teljesítményt nyújtottam, meglesz a 4-es összességében. Úgyhogy most boldog vagyok.
Egy tipp: mindig arra a tételre gondolj csak amit szeretnél húzni és azt a borítékot vedd el, amit először megláttál.
Igaz nem emelt szinten voltam, hanem felsőfokon angolból nyáron. De úgy jelentkeztem, hogy B1-es könyvből tanultunk a suliba, és volt 3 hónapom felkészulni. Hát mit ne mondjak, nem nagyon sikerult a felkészulés, de végul meglett a szóbeli része 95%-kal. :DD
Szóval ne add fel, mert lehet, hogy tök jót fogsz húzni, viszont rossz hozzáállással meg tuti, hogy elbukod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!