Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi torténik akkor, ha nem...

Mi torténik akkor, ha nem megyek el emelt szobeli érettségire?

Figyelt kérdés
Van pótterminus, ha vhogy tudom igazolni, hogy miért nem tudtam résztvenni rajta?

2013. jún. 9. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem párezerszer fel lett téve ez a kérdés itt, de ugyanaz van, mint a középszintű érettséginél, megbuksz, mehetsz pótérettségizni ősszel, ha akarsz.
2013. jún. 9. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, ha két órával a felvételi előtt elvisz a mentő perforált vakbéllel, akkor igazolhatod. Mezei rosszulléttel nem nagyon. A különbség csak az, hogy ha be tudsz nyújtani ilyen igazolást, akkor ősszel pótló szóbelit tehetsz, és beszámítják az írásbelit, ha meg nem, akkor buktál, és elölről kell kezdeni.
2013. jún. 9. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsánat, szóbelit akartam írni, csak összemosódott a fejemben.
2013. jún. 9. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!