Bankett, avagy én gondolom rosszul?
Most érettségizek, szóbelik után tervezünk bankettet az osztállyal, csak sajnos a közösség olyan,hogy irtó nehéz bármit is megszervezni.
Ötletnek felmerült, az iskola mint helyszín bográcsozni. Többen leszavazták, mert hogy utálják a sulit. Helyette étterembe akarnak menni...
Illendő meghívni tudtommal pár tanárt, viszont vannak akik csak a két osztályfőnököt akarják meghívni, mert a többi utálják, és milyen szemét volt velük év közben...
Én vagyok ennyire rossz gondolkodású, hogy szerintem legalább azokat meg lehetne hívni, akik többet tanítottak minket? Ennyire menő utálni az összeset és szidni össze-vissza?
Nem értem a többiek gondolkodását.
Aki utolsó évben tanított azt illő meghívni. Ha nem mindenkit hívtok meg, nem fog elmenni a többi sem.
Az pedig, hogy utálta lehet őt igen más meg nem, az nem róla hanem az egész osztályról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!