Úgy gondolom nem tudok semmit töriből. Atlasz, és forrás használatával milyet tudok írni?
Figyelt kérdés
Mindig ötös voltam , de az a tudás csak addig maradt meg míg megírtam a dolgozatot , konkrétan semmit nem tudok töriből , de egyszerűen erre már nem volt se időm se energiám két másik emelt érettségi mellett ( kémia, biosz) . Csak az atlaszba meg a forrásba bízhatok.2013. máj. 7. 18:29
1/7 anonim válasza:
dettó így vagyok én is. te hova valósi vagy?
én is az atlaszban bízom, azt bújtam egész délután, meg egy esszévázlatos könyvet :)
2/7 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok! Na jó, valamennyi tudás biztos előjön majd, amikor kell. Ma is volt olyan feladat, amit sosem tudtam jól megoldani, és most is elkezdtem rosszul, aztán hirtelen megvilágosodtam, áthúztam és megcsináltam jól! :) És jó lett. :)
Szóval valami biztos eszünkbe jut majd. Nem hiszem el, hogy a 4 év csak úgy nyomtalanul tűnt el és semmire nem emlékszünk.
3/7 anonim válasza:
én a 12. osztályos anyagot tudom jól, a világháborúkat, meg valamennyire a tavaly évvégét. a többinél se kép se hang.
4/7 anonim válasza:
Én meg az ókori görög és római törivel vagyok nagyjából képbe. Az idei anyag az 1. világháború végéig jól megy, a 2 vh. közötti időszak szó-szó, de ha mondjuk bedobnak egy Rákosit, Sztálin, vagy Kádárt én sírva fakadok.. :(
5/7 A kérdező kommentje:
Miért fakadnál sírva? Ott lesz a feladat mellett egy szép kis forrás , abba meg le lesz írva minden.
2013. máj. 7. 19:26
6/7 anonim válasza:
A próbaérettségin is hasonló témám volt az esszében és az sem lett túl jó. Az évszámokat sorra elírtam, a forrásanyagból próbáltam kiszedni az infókat és rizsázni. 3-as lett.. :D mondjuk nem ez lenne a cél.
7/7 anonim válasza:
50% körülit össze lehet logikázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!