Mi okozza az árkülönbözetet az egyes autósiskoláknál? (főleg az elmélet esetén, gyakorlatnál gondolom teljesen egyéni ki mennyiért tartja az órákat)
PL: Náluk 30az elmélet [link]
Itt 40 helyett 15.5 a nyári akció keretében [link]
Itt 23 [link]
Melyik iskolát érdemes választani? Most nem a 3 közül,hanem ár szempontjából. Most pl amit kinéztem még régebben autósiskola ott pl most olyan akció van hogy ingyenes az elmélet,s csak a gyakorlatot és a vizsgadíjakat kell kifizetni...
Nem érdemes az elmélet árai alapján dönteni. A költségek lényegét úgyis a gyakorlati oktatás adja. Ahol mindenféle kedvezmények vannak, ott például szokott olyan kitétel lenni, hogy ha nem náluk fejezed be a gyakorlatot, akkor ki kell fizetni a magasabb összeget a KRESZ-tanfolyamért.
Az elsőnél szerintem nagyon drága a vezetési óradíj, az elsősegély-tanfolyam is fele ennyibe kerül máshol. A másik kettő reálisabb árakkal számol.
Arra számítani kell, hogy ha egy autósiskola nagyon alacsony árakat ajánl, akkor valahol lesz benne léhúzás. Például nem tartják végig a vezetést, üldögéltek az autóban, de nem vezettek, erősen javasolják a pótórákat, satöbbi.
Nem tudom, helyileg hol szeretnél vezetni, de én a 11. kerületben tudok ajánlani egy kis iskolát, ahol én is tanultam és nagyon rendes a tulaj, aki gyakorlati oktató is. www.maczisuli.hu
A Petzvál nincs olyan messze
Nyugodtan menj oda vizsgázni
A peztválba kb másfél óra az út tölünk,mig a vas gereben 15perc. ez azért nem mindegy.. Persze ha nincs más, elmegyek... De ha nem muszáj akkor nem.
Erről mi a véleményetek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!