Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez pontosan, mikor...

Mit jelent ez pontosan, mikor sorolnak át?

Figyelt kérdés

Az egyetem tanévenként köteles önköltséges képzésre átsorolni azt a magyar állami

(rész)ösztöndíjjal támogatott képzésben részt vevő hallgatót, aki az utolsó két olyan félévben,

amelyben hallgatói jogviszonya nem szünetelt, nem szerezte meg legalább az ajánlott

tantervben előírt kreditmennyiség ötven százalékát, illetve az egyetem által, a két utolsó aktív

félév alapján a karok és központok által képzésenként meghatározott teljesített kreditindex

átlagot. Az egyetem az átsorolástól kivételes méltánylást érdemlő esetben eltekinthet.

Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy most az illetve, az ést vagy pedig vagyot jelent, mert nagyon nem mindegy!

2013. máj. 29. 16:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!