Idén érettségizek és PTE-ETK gyógytornász szakára szeretnék menni.2 helyen van képzés: Pécsen illetve Zalaegerszegen. Mi alapján sorolnak be? Mindenféleképpen Pécsi szeretnék menni!
Igen, mind a kettő helyen 378 a pont, bár kitudjam, hogy most mennyi lesz majd...
És még valami. Tetszik még a dietetikus szak is, annak jóval alacsonyabb a pontja legszívesebben arra mennék, mert az szerintem biztosra sikerülne, ám gyógytornász a jövőre nézve kedvezőbb szakma, legalábbis úgy gondolom. Szóval, ha megjelölöm első helynek gyógytornászit és nem vesznek fel akkor a dietetikus szakot is elfelejthetem, mert nem elsőnek jelöltem meg? Vagy azt jelöljem meg amit a legjobban szeretnék, és ne nézzem a pontokat? Felvin erről nem nagyon találtam semmit, osztályfőnököm meg egyszerűen nem tud ebbe segíteni:( Január 13-án megyek nyílt napra, remélem hasznos lesz!
Jelöld meg második helyen a dietetikust.De egyébként ha esetleg csak dietetikusra vesznek fel,de te mégis a gyógytornászt szeretnéd első év végén van lehetőség szakirány váltásra.
Én is PTE-re járok dietetikusra,ha van valami kérdésed nyugodtan írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!