Az durva vagy belefér a buli kategóriába ha nyári táborban szivatásképpen a nagyok elfenekelik papuccsal a kisebbet?
Figyelt kérdés
Nem testi sértésre gondolok, mert nyilván nem verik véresre, hanem hogy letolják neki a nacit, és hát eléggé ég szegény a lányok előtt ....
Mi a véleményetek? belefér a buliba?
ja és egyetemi elsős korosztály, azaz 18 felettiek, ha ez számít ...
2013. máj. 29. 12:48
21/27 anonim válasza:
Figyu, engem igazából nem nagyon érdekel, hogy mi a véleményed rólam, vagy arról a dologról, ami nekem az életem része hosszú évek óta, miközben számodra ez csak a ködös jövő. Az, hogy mondasz 1-2 példát, ami nem is biztos, hogy igaz, meg a háttérben lévő motivációkról sem tudsz semmit, még nem fogja megváltoztatni a valóságot. Feltettél egy kérdést, már kb. 10-en válaszoltak rá részletesen, csak nem vagy hajlandó elfogadni azokat. Igen, az egyetemen is előfordul verekedés, ahogy előfordul kórházban, étteremben, még a parlamentben is, ettől még nem lesz egyik hely sem egy gyerekes érdekérvényesítő erőszakra épülő intézmény. Ennyi, innentől kezdve felőlem rághatod a körmöd, hogy gólyatáborban ki is hogyan fogja letolni a gatyádat, én mindenesetre terveim szerint idén is megyek, és ha a hatalmas egóm befér a kapunk, akkor megpróbálom jól érezni magamat az elsősökkel együtt.
22/27 A kérdező kommentje:
ok. ... az ész megáll na :)
2013. máj. 30. 13:56
23/27 A kérdező kommentje:
aki egy ilyenre nem tudja azt mondani h hűű de állat poén, és szakadni a röhögéstől, az sztem inkább ne menjen közösségbe mert sok baja lesz ...
hatalmas!
2013. máj. 30. 14:16
24/27 anonim válasza:
Édes istenem, mennyire kár volt azt a sok betűt leütnöm...
25/27 anonim válasza:
istenem, kérdező, hihetetlen vagy. na, azt el tudom képzelni, hogy a te fejed a wc-ben landol majd. ha egyáltalán bekerülsz egy egyetemre.
26/27 anonim válasza:
Ha ez bekerül egyetemre, én a saját fejemet nyomom a WC-be.
27/27 A kérdező kommentje:
de valaki magyarázza már meg, mi a gond ezzel?
most kinek nem jó poén?
és akkor lepődjetek meg, bekerültem ! :D
édes istenem ... szal aki kicsit is nem csőlátású őskonzervatív álprűd ember, az már nem is lehet egyetemista? hát érdekes ...,,
2013. máj. 30. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!