Az durva vagy belefér a buli kategóriába ha nyári táborban szivatásképpen a nagyok elfenekelik papuccsal a kisebbet?
Nem testi sértésre gondolok, mert nyilván nem verik véresre, hanem hogy letolják neki a nacit, és hát eléggé ég szegény a lányok előtt ....
Mi a véleményetek? belefér a buliba?
ja és egyetemi elsős korosztály, azaz 18 felettiek, ha ez számít ...
hát sztem a betörés a cél ...
hallottam már olyat h túl nagynak tartottál az egóját valakinek elsős létére aztán kicsit megmutatták neki h mégse úgy van az
de sztem ha meg nem mész el, csak még rosszabb, utána duplán megszivatnak. legalábbis így hallom.
Milyen szívatások és megalázás? Nem általános iskolás kis taknyosként mész oda, hanem mint önálló döntéseket meghozó felnőtt ember. Ha neked nem pálya az, amit mások viccesnek gondolnak, akkor ezt egyértelműen közlöd, onnantól kezdve pedig minden más már személyiségi jogot sért.
Amúgy meg minden azon múlik, hogy hogyan fogod fel. Nem kell persze minden poénos szívatásra perrel fenyegetőzni, lazíts kicsit, ismerd meg a többieket, bulizz. Erről szól(na) a gólyatábor. Ha ilyen apróságokon izgulsz, akkor nem érdemes elmenni.
jajj félreérted, utolsó!
ez csak egy kérdés volt tőlem, abszolút nem csinálok én semmi ilyet :)
és ahogy hallom, lányokkal mások se .... a fiúkat szeretik szivatni, nyugi :)
"most kezdem nappalin az egyetemet. jöjjön már oda hozzám valaki szivatni, amiért nem mentem gólyatáborba, 2 mondattal leoltom a földig."
huhhh, na te tényleg ne menj gólyatáborba! ha fiú lennél (!!!), akkor ilyen stílussal meg reakcióra enyhén ugranának, és kicsit helyre tennék a te egódat is :)
de miért kell így gorombáskodni? főleg h abszolút félre is értesz mindent ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!