Szerintetek ez az egyszeri lógás még belefér?
Figyelt kérdés
12. osztályos vagyok, ma töltöttem be a 18. születésnapom, és holnap mennénk pár haverral koccintani. Mivel valószínűleg hétfőn kissé "levert" állapotban lennék, így aznap a sulit kihagynám. Nem szoktam amúgy lógni, szerintem ennyi még belefér. Szerintetek?2012. jan. 21. 16:17
2/6 Darkkingdom válasza:
3 napot igazolhatsz magadnak!nem azon az egy napon fog múlni az életed!
3/6 anonim válasza:
1 napi lógás még oké.
Csak ne váljon szokássá.
Könnyen rá lehet kapni erre a "lógok" dologra, nálunk egy srác elnézte a hiányzásai számát, ki is rúgták.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem fog szokássá válni, többször nem töltöm be a 18-at :)
2012. jan. 21. 16:28
5/6 Darkkingdom válasza:
A 18.-nál szerintem megéri egy napot ellhanyagolni!Én azt mondom ne hagyd ki egy nap miatt mert életed végéig bánni fogod :D BULIZZÁL BOLDOG SZÜLETÉSNEPOT! :D
6/6 anonim válasza:
Majd írsz igazolást, mert ha elmúltál 18, akkor írhatsz magadnak. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!