Mit tegyek, ha nem vesznek fel egyik egyetemre megjelölt szakra sem?
Figyelt kérdés
Sajnos nem úgy sikerült az érettségim, mint ahogy szerettem volna. Nem szeretnék utcaseprő, kukás vagy takarító lenni. És sajnos pénzem sincs arra, hogy esetleg költségtérítéses szakon tanulhassak. Tényleg, inkább fizetnék,hogy tanulhassak, csak nincs miből. A humán tantárgyak és a nyelvek állnak közel hozzám.2013. máj. 28. 15:47
1/5 anonim válasza:
Egy évet dolgozol, majd újra megpróbálod a felvételit.
2/5 A kérdező kommentje:
Hú, most látom, hogy milyen hülyén fogalmaztam meg a kérdést :S lemaradt egy vessző, bocsánat érte!
Köszönöm a választ, csak félek attól, hogyha elmennék dolgozni, akkor nehéz lenne visszaszokni.
2013. máj. 28. 16:03
3/5 anonim válasza:
Akkor nem nehéz visszaszokni, ha év közben tanulsz. Jársz nyelvórára, készülsz a következő érettségikre. De elvégezhetsz egy OKJ-t is akár és kapásból van is egy szakmád.
4/5 anonim válasza:
Tavaly engem sem vettek fel egyetemre, így elvégeztem (most fogok vizsgázni) egy egy éves okj-t, újra érettségiztem matekból emelten, és megint jelentkeztem egyetemre.
5/5 anonim válasza:
Lesz még pótfelvételi is augusztus legelején, nézd majd meg, hátha ott is meghirdetik valamelyik kiválasztott szakodat, merthogy ott már csak egy szakra lehet jelentkezni, és csak fizetősre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!