A 2011-es felvételi eljárás során hogyan értesülnek a jelentkezők arról, hogy felvételt nyertek-e a megjelölt egyetemre vagy főiskolára?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 19:56
1/5 anonim válasza:
Kapni fognak az Oktatási Hivataltól egy határozatot, amiben leírják minden egyes szakra vonatkozóan, hogy hány pontot és hogyan értek el, illetve azt, hogy ezek alapján hova nyertek felvételt.
3/5 ava87 válasza:
Ha megadtad a mobilszámod, akkor sms-ben, de az nem hivatalos értesítés (mondjuk én még nem igazán hallottam olyat, hogy valakinek kiküldték, hogy felvették, aztán mégse), illetve megnézed a ponthatárokat a neten, és látod, hogy felvettek-e. Továbbá, kapsz majd levelet is róla - és az már a hivatalos.
4/5 anonim válasza:
Az SMS-t jó ha a ponthatárok kihirdetése utána 2-3-4-6-24 órával kapod meg.
Egyszerűbb felmenni a netre és megnézni. Nem nagy dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, akkor nem várom az sms-t, az soká ér ide, inkább megnézem neten.
De neten úgy kb mikor lesz fenn? 8 óra után remélem nem sokkal mert már nagyon kíváncsi vagyok:)
2011. júl. 15. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!