Mi a véleményetek a diákhitelről?
Figyelt kérdés
Én felvettem, mert szüleim nem nagyon tudtak támogatni. Nekem a tanulás fontos volt, ha több munkát vállaltam volna az egyetem mellett a tanulás rovására ment volna. Olyan egyetemre járok ahol elég kemény volt követelmény. Mindig 4-es és 5-ös közötti átlagom volt, mégis kevés volt az ösztöndíj. Kollégiumban laktam, keveset szórakoztam. Most fogok végezni több milliós tartozással. Sokan csak sajnálkozva néznek rám, ha szóba kerül ez, hogy jaj de elrontottam az életem...2009. okt. 5. 18:09
1/2 anonim válasza:
Nem rontottál el semmit! Én is felvettem (hasonló okokból), és még nem végeztem, de nem bántam meg. Én is próbáltam mellette dolgozni, de nem volt elég időm. Ez egy befektetés! Kockáztattál, belevágtál, és akik sajnálkoznak, azoknak fogalmuk sincs, hogy milyen az, amikor nem kapnak meg mindent csak úgy.
2/2 anonim válasza:
A diákhitel olyan embereknek, mint te egy szükséges rossz. Mi sem állunk jól anyagilag, nekem is fel kellett vennem, pedig államilag támogatottan vagyok. De ha lesz egy jó munkahelyed, akkor teljesen mindegy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!