Mi a véleményetek a diákhitelről, esetleg tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 16:53
1/2 anonim válasza:
Csak ha nagyon muszáj, akkor vedd fel.
Én még nem végeztem a fősulival, mert dolgozom mellette, de olyan kevést pénzt kaptam, hogy így is muszáj volt felvennem a hitelt!
És már így is van kb. 1,5 milla tartozásom, mert ugye kamatozik is közben! :S
Lakáshitelem is van, szóval alig, hogy kijövök az iskolából, már számoltam, ahhoz hogy mindent kitudjak fizetni, és megéljek akkor legalább 170ezret kell keressek!
Elég durva....és ebből csak megélek, mindent kifizetek, nem fogok tudni belőle félretenni! :S
Szóval csak ha nagyon-nagyon muszáj!
2/2 anonim válasza:
Hát nézd nyilván csak akkor vedd fel ha szükséged van rá. Én 5 évig vettem fel 30 ezret havonta, jelenleg 4260 forintot fizetek, ami azért kibírható, de ezzel kb 30 év mire visszatörlesztem. Engem nem zavar, hiszen ennyit kibírok havonta,de ha téged igen akkor törlessz többet vissza. Én inkább nélkülözök havi 4000-ret tovább ( ezt kb tényleg észre sem veszed normális fizunál) minthogy most 30 meg 50 ezreket fizessek vissza 5 évig,mert akkor semmi másra nem tudok gyűjteni spórolnom kell, nem mehetek nyaralni hasonlók. Tehát amelyik neked kényelmesebb. De egyébként az pozitív benne, hogy bármikor törlesztheted bármekkora összeggel. Tehát pl ha hó végén marad nagyobb összeg a számlámon azt szoktam néha átküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!