Egy év alatt fel lehet készülni egy emelt szintű informatika érettségire?
Figyelt kérdés
Nem egy tanév, hanem egy teljes év alatt. Jelenleg olyan szinten vagyok, hogy egy középszintet 90%-osra tudok megírni. (Az idei érettségit csináltam meg és a tanárom értékelte ilyenre.) Ha ez lehetséges, akkor most belevágnék és nyomatnám ezerrel, még a nyári szünetben is, persze különtanárnál. (17/L)2013. máj. 26. 20:11
1/4 anonim válasza:
Az emelten a necces része a programozás. A többi az mintha középszintű lenne, egy két apróságtól eltekintve. Na mármost a programozáshoz el kell sajátitani egy programozói gondolkodásmódot, ami nem megy olyan könnyen. Tanárral lehet, hogy meg lehet oldani, de szerintem kérdezd emg egy tanártól, biztos jobban meg tudja mondani
2/4 anonim válasza:
Igen, simán. És szívesen segítek neked, ha írsz privátban.
3/4 anonim válasza:
Sziasztok.
Én is ebben a dilemmában szenvedek,programozás terén.
Elkezdtem a C#-t bár én előtte 1 évig PHP-ztam nem mondható a durva hasonlóság a két nyelv között kivéve aritmetikai műveletek,operátorok és szekvencia,szelekció iteráció,pár apróság még.Szerintetek 1 év alatt sikerül olyan szinten C#-ben programoznom hogy az emelt érettségin elegendő legyen?
4/4 anonim válasza:
Simán, én tavaly voltam középszinten, 94% lett. Idén egy hét tanulással ( 5 nap programozás, 2 nap a többi) írtam meg 78%-osra az emeltet. Mindezt tanár, illetve infó óra nélkül.
Ha igaz, hogy 90%ra meg tudod írni a közepet, onnan már csak egy lépés az emelt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!