Jól oldottam meg az informatika érettségin a feladatot?
Részletek lent.
Figyelt kérdés
A mai informatika érettségin létre kellett hozni a saját nevemmel egy mappát a Dokumentumok mappában. A forrás mappákat is a saját nevű mappámba kellett átmásolni, és a létrehozott fájlokat is ide kellett menteni. Mivel weblapkészítéskor a képek nem jelentek meg, mert a létrehozott html lapok a forrás mappától "feljebb" voltak, így a létrehozott html lapokat a forrásfájlokat tartalmazó mappába mentettem.
El fogják így fogadni a megoldást, vagy inkább a forrás mappából kellett volna kimásolnom a fájlokat a nevemet tartalmazó mappába?
Hát szerintem logikusabb lett volna fordítva, meg hát ha egyszer azt kérik, hogy a saját nevú mappába ad be, akkor ott kéne.
De amúgy nem írják le túl pontosan mit várnak el és szerintem a tanárod értékelni fogja ha megtalálja (szerintem szólj neki).
Kétlem, hogy pont ezen problémázna.
2013. máj. 21. 17:41
2/8 A kérdező kommentje:
Most ezen gondolkozom, hogy milyen idióta vagyok, de hát késő bánat. Viszont a forrás mappák a nevemmel megegyező mappában vannak. Bízom benne, hogy emiatt nem bukom a 30 pontot.
2013. máj. 21. 17:44
3/8 anonim válasza:
A dolgozat elején beírtad az elérési útvonalát? Ha igen, értékelni fogják
2013. máj. 21. 17:46
4/8 A kérdező kommentje:
Az érettségi végén felírtam a feladatlap első oldalára a létrehozott fájlok nevét.
2013. máj. 21. 17:49
5/8 anonim válasza:
De tőletek nem kértek elérési útvonalat? Elméletben mindent értékelnek ami a vizsgamappádban van és az elején ott a neved
2013. máj. 21. 17:52
6/8 A kérdező kommentje:
Elérési útvonalat nem kértek, csak a beadott fájlok nevét kellett ráírni a feladatlap első oldalára.
2013. máj. 21. 18:15
7/8 anonim válasza:
Necces a dolog, de ilyenkor azért ha megtalálják, ki szokták javítani, mert ilyen hibáért túl nagy büntetés lenne az érettségin, hogy egyáltalán ne értékeljék. Bízz a tanárod jóindulatában...
2013. máj. 21. 21:18
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül kiderült, hogy mindent jó helyre mentettem el, és most már tudom az eredményt is, jelesre vizsgáztam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!