Azt tudom, hogy az emelten kapsz 50 pluszpontot, ha elérted a 45%-ot. De valahol azt olvastam, hogy csak akkor jár, ha az írásbelin nyújtasz 45%-ot. Ez valóban így van?
Én is úgy tudom h összességben kell elérni 45% ot.
Am meg 2. válaszoló nem kéne ilyeneket írogatni mert pl egy biosz kémia két emeltnél elég nehéz jóra megírni mindkettőt. De te biztos mindenből 90% felettit írtál.
Én sem értem el a kémiánál 45 pontot az írásbelin pedig szeretem a kémiát és tanultam is rá de annyira nehéz volt hogy képtelen voltam jobbra megírni.
Köszönöm az objektív válaszokat.
Második válaszolónak: Hidd el, hogy rengeteget készültem/készülök. És úgy, hogy mindenből meg legyen az ötös, az azért húzós, mivel nem duplázással megyek.
Én is két emeltet csináltam, biosz, kémia és én is a kémiáttól tartok (egyébként a legtöbb ismerősöm is így van vele, szóval kicsit kezdek megnyugodni, hogy nem velem volt olyan nagy baj).
De ha meg lesz a 45%, akkor még lenne esélyem a fogorvosira, aminek nagyon örülnék:)
Köszönöm a biztatást:)
Remélem neked is összejön:)
Egyébként igen, ezek a pontok... Csak könnyebb megírni jól egy emeltet meg egy közepet, mint 2 emeltet, hiába a plusz 50 pont érte..:D Bár mindig vannak kivételek.. csak kérdés, hogy hányan vannak:DD
De, ha mégsem vesznek fel fogorvosira, akkor megyek biomérnöknek, ott szinte biztos már a helyem a tavalyi pontok alapján, ha csak nem tornázzák fel őket drasztikusan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!