Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azt tudom, hogy az emelten...

Azt tudom, hogy az emelten kapsz 50 pluszpontot, ha elérted a 45%-ot. De valahol azt olvastam, hogy csak akkor jár, ha az írásbelin nyújtasz 45%-ot. Ez valóban így van?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 17:53
 1/6 anonim válasza:
én úgy tudom hogy az egész legyen legalább annyi % és jár a + 50 pont
2013. máj. 24. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem aki nem ér el emelten 45%-ot az írásbelin, az bújjon el, és ne akarjon érte plusz pontokat
2013. máj. 24. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom h összességben kell elérni 45% ot.

Am meg 2. válaszoló nem kéne ilyeneket írogatni mert pl egy biosz kémia két emeltnél elég nehéz jóra megírni mindkettőt. De te biztos mindenből 90% felettit írtál.

Én sem értem el a kémiánál 45 pontot az írásbelin pedig szeretem a kémiát és tanultam is rá de annyira nehéz volt hogy képtelen voltam jobbra megírni.

2013. máj. 24. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az objektív válaszokat.

Második válaszolónak: Hidd el, hogy rengeteget készültem/készülök. És úgy, hogy mindenből meg legyen az ötös, az azért húzós, mivel nem duplázással megyek.

Én is két emeltet csináltam, biosz, kémia és én is a kémiáttól tartok (egyébként a legtöbb ismerősöm is így van vele, szóval kicsit kezdek megnyugodni, hogy nem velem volt olyan nagy baj).

De ha meg lesz a 45%, akkor még lenne esélyem a fogorvosira, aminek nagyon örülnék:)

2013. máj. 26. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne add fel még simán felvehetnek, idén annyira kiszámíthatatlan a pontok hogy bármi előfordulhat. Én gyógyszerészetire készülök és én sem adom fel, ja és nekem kb max pontos szóbeli kell mindkettőből és akkor talán van esélyem bekerülni.
2013. máj. 26. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást:)

Remélem neked is összejön:)

Egyébként igen, ezek a pontok... Csak könnyebb megírni jól egy emeltet meg egy közepet, mint 2 emeltet, hiába a plusz 50 pont érte..:D Bár mindig vannak kivételek.. csak kérdés, hogy hányan vannak:DD

De, ha mégsem vesznek fel fogorvosira, akkor megyek biomérnöknek, ott szinte biztos már a helyem a tavalyi pontok alapján, ha csak nem tornázzák fel őket drasztikusan:D

2013. máj. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!