Ha duplázással az angol középszintű érettségit viszem egyik tárgyként, a felsőfokú nyelvvizsgámért még kapok pluszpontot?
Nem.
Izé… Igen. Várjá…
Erről szokjatok le, hogy egymás után feltesztek egy kérdést és annak az ellentettjét! A tököm tele van már komolyan az ilyenekkel. Elolvastam a kérdést a főoldalon, egyből tudtam, hogy IGEN. Aztán végig olvastam itt a megjegyzéssel együtt, egyből tudtam, hogy NEM. Aztán leesett, hogy valami nem stimmel. Szóval az első kérdésedre az a válasz, hogy IGEN ugyanerre a kérdésedre, mikor másodjára teszed fel, az a válasz, hogy NEM.
És elmész te a fenébe!
A középfokú angol érettségiért nem kapsz plusz pontot, akkor sem, ha az érettségi eredmény duplázását választod. Csak a felsőfokúért kapnál, ha az 45% felett van)
A felsőfokú nyelvvizsgáért szerintem jár a 40 pont.
Ugyan megfogadtam, hogy hagyom a francba, mert ilyen stílusú vitába nem szívesen szállok be, de a kérdező kedvéért:
Én is kerestem, a plusz pontok rendszerében a nyelvvizsgáért járó pontokat. A tavalyi tájékoztatóban még az volt, hogy ha ugyanabból a nyelvből felvételizek, akkor nem jár a plusz pont a nyelvvizsgáért. Most ezt már nem találtam meg, ezért posztoltam ki a tájékoztatót. De jobban jársz, ha megkérdezed közvetlenül a felvi.hu-n.
jogos a kérdés.. egy még biztosnak tűnik: egy középfokúért 28 pontot kapok. most lesz egy másikból normál érettségim, de még nem tudom a végét...az biztos, hogy nyelvre nem adnak negyvennél többet.
szerintem.
Hi! Én vagyok a kérdező, az első válaszadón jót nevettem, jelentem, nem megyek a fenébe. Közben utánakérdeztem, így mindenki okulására!
- van középszintű angol érettségim, viszem is a pontokat belőle (nem pluszpont, csak az eredményért járó pontot)
- de ettől függetlenül a felsőfokú angol nyelvvizsgámért is viszek plusz 40 pontot, tehát baj nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!