Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bemenjek így vizsgázni pénteken?

Bemenjek így vizsgázni pénteken?

Figyelt kérdés
Pénteken lenne gyakorlati vizsga(rendszergazda) és ez két részből áll, egyik hogy a gépet összerakni, másik a windows telepítés,programok letiltása ütemezése, stb... , de most nagyon elbizonytalanodtam, amúgy is egy gyáva-önbizalomhiányos gyerek vagyok, és mikor ott csináltuk akkor se mertem csinálni, inkább néztem ahogy a többiek összerakják a gépet. A többivel nem is lenne gond, de ez, hogy ott rakom-raknám össze, és ha bénázok és ott néznek, olyan rossz érzés, nem merem csinálni, leblokkolok, a HDD,Power,RESET LED-eket nem tudom hova kell bekötni, hanyadik pin-nél az alaplapnál, aztán a múltkor a gépházba is alig bírtam vissza tenni az alaplapot, akkor hogy sikerülne pont akkor. Ráadásul nem tudok itthon gyakorolni sehol, mert laptop van és ismerősnek nincs olyan gépe amire azt mondaná persze tákold csak szét nyugodtan, szarok bele ha elrontod...
2013. máj. 22. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem mész el vizsgázni, megbuksz. Ha elmész, max. nem sikerül, megbuksz. De ha elmész, akár át is mehetsz a vizsgán. Szedd össze magad, menj el, és vagy sikerül vagy nem.

Ennél csak nehezebb dolgok várnak rád az életben. Nem szabad feladni semmit sem.

2013. máj. 22. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!