Lehetek-e állatorvos macskaallergiával?
igazából nem tudom, csak a személyes tapasztalatomat szeretném elmondani, én is allergiás vagyuk rájuk,de inkább úgy döntöttem,hogy emberekkel foglalkozom,félek,hogy durvulnának a tünetek pl. hajhullás..
pedig nagyon szeretem az állatokat! :)
(mellesleg szerintem egy sebészre pl. jobban felnéznek mint egy állatorvosra, annak ellenére,hogy elvileg az állatorvosit nehezebb elvégezni,gondolom a sok állat miatt is remélem kicsit tudtam segíteni
Köszönöm a választ! Már én is elgondolkodtam ezen, de rájöttem, hogy én állatokkal szeretnék foglalkozni, őket gyógyítani. :)Ezért lenne jó tudni, hogy egyáltalán lehetséges-e..
Sok sikert az orvosi karrierhez!:)
Teljes mértékben meg tudlak érteni.Nagyon szeretem az állatokat, hülyének hangzik,de annyira boldoggá tenne ha még tehetnék is értük valamit. :)
de úgy gondolom,hogy nem itt találod meg erre a választ, kérdezz meg az orvosodtól vagy próbálj olyan közeget keresni,aki hasznosabb infót tud adni róla!!
köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!