Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Állatorvosi szakra melyek a...

Állatorvosi szakra melyek a felvételi tantárgyak?

Figyelt kérdés

KERESTEM a felvin, de még csak a februárban induló képzéseket adja ki és sehogyan sem találom az állatorvosi szakra vonatkozó leírást a szakkeresőnél sem...

Úgy rémlik, több felvételi tárgy is van, lehet választani; légyszi írjátok le mindet és hogy ezek közül melyiknek kell emelt szintűnek lennie. Ezt az egyetem honlapján sem találtam meg. (Mielőtt valaki azt írná, hogy keressem a felvin vagy a SZIE honlapján...)

2012. dec. 8. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Biológia (szerintem ennek kell emeltnek lennie) és kémia vagy fizika.

Ez csak tipp de 99%

2012. dec. 8. 20:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem is ez a tippem egyébként, mármint abban biztos vagyok, hogy ezek játszanak, de fontos lenne, hogy esetleg matematika, földrajz vagy nyelv beszámíthat-e 2. érettségi tárgyként, hogy hogy csak a biosz lehet emelt szintű vagy lehet közép is és helyette kémia vagy fizika emelt...
2012. dec. 8. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:
javítok: "[...] és hogy csak a biosz lehet emelt szintű, vagy lehet közép is, és helyette kémia vagy fizika emelt...
2012. dec. 8. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

[link]

itt az van, hogy biológia ÉS kémia emelt kell

Nyelvből inkább nyelvvizsgát csinálj!!

2012. dec. 8. 21:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Á, köszönöm. Nyelvvizsgám már van, de kemény, hogy mindkét tárgyból emelt szintű kell - durvábbak a követelmények, mint az általános orvosira!!
2012. dec. 8. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Általános orvosira is két emelt a kötelező (az egyik bioszból, a másik kémiából VAGY fizikából, állatorvosira is). De ez így van fogorvosin és gyógyszerészetin is. Persze a későbbiekben a kémia hasznosabb.

És az állatorvosi nehézségi szintje megüti az általános orvosiét.

2012. dec. 10. 23:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy ált. orvosin legalább lehet választani a fizika és kémia között, míg állatorvosin kötött. De egyáltalán nem mondtam, hogy könnyebb lenne az állatorvosi, szóval nem tudom, ez hogy jön ide.

De már megkaptam a kérdésemre a választ, szóval köszönöm.

2012. dec. 11. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!