Állatorvosi szakra melyek a felvételi tantárgyak?
KERESTEM a felvin, de még csak a februárban induló képzéseket adja ki és sehogyan sem találom az állatorvosi szakra vonatkozó leírást a szakkeresőnél sem...
Úgy rémlik, több felvételi tárgy is van, lehet választani; légyszi írjátok le mindet és hogy ezek közül melyiknek kell emelt szintűnek lennie. Ezt az egyetem honlapján sem találtam meg. (Mielőtt valaki azt írná, hogy keressem a felvin vagy a SZIE honlapján...)
Biológia (szerintem ennek kell emeltnek lennie) és kémia vagy fizika.
Ez csak tipp de 99%
Általános orvosira is két emelt a kötelező (az egyik bioszból, a másik kémiából VAGY fizikából, állatorvosira is). De ez így van fogorvosin és gyógyszerészetin is. Persze a későbbiekben a kémia hasznosabb.
És az állatorvosi nehézségi szintje megüti az általános orvosiét.
Arra gondoltam, hogy ált. orvosin legalább lehet választani a fizika és kémia között, míg állatorvosin kötött. De egyáltalán nem mondtam, hogy könnyebb lenne az állatorvosi, szóval nem tudom, ez hogy jön ide.
De már megkaptam a kérdésemre a választ, szóval köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!