Mi van ha nem megyek be emelt érettségire?
Figyelt kérdés
A középszint már megvan, de mivel lókukit sem tanultam rá, és kb holnap lenne, ezért úgy gondoltam eltrógerkedem az emelt infót :D
Szóval a közép infóm meg a közép matekom duplázásával van kb 400 pontom az meg elég bőven az 1. helyre amit beírtam
Lesz ebből valami problem?
#szeretemazuborkat
2013. máj. 13. 01:36
1/7 anonim válasza:
hú b@zdmeg én az angollal voltam így előző héten :D végül elmentem, te is menj el valamit összebohóckodsz, a leges legvégső elszámolásnál úgy is a jobbik számolódik automatikusan szal vesztenivalód nincs
2/7 anonim válasza:
Akor az van, hogy feleslegesen szültek meg téged.
3/7 anonim válasza:
ha emelt infora semmit sem tanultál, lehet, hogy nem is érdemes elindulni, ez nem angol, ahol szinte csak szókincsben van eltérés.
4/7 A kérdező kommentje:
Elmehetnék, csak a közép 93% lett, ráadásul duplázok, szóval nehezen írnék annál jobbat... :D
Meg akkor még +1 szóbeli amire tanulni kéne, csomó macera...
2013. máj. 13. 11:59
5/7 A kérdező kommentje:
Hopp.. Nem holnap lett volna, hanem ma
Szerintem akkor a kérdés eldőlt xD
2013. máj. 13. 12:31
6/7 anonim válasza:
Fizettél érte?
(a vizsgalehetőségért)
7/7 A kérdező kommentje:
a-a
2013. máj. 14. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!