Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap megyek magyar érettségi...

Holnap megyek magyar érettségire. Tudnátok ajánlani valami oldalt, amit érdemes elolvasni érettségi előtt?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, hogy kicsit félek a holnapi írásbelitől. A szövegértéssel nem lesz problémám, de az irodalomtól nagyon félek. Ha a szövegértés jól sikerül, de az irodalom nagyon rossz lesz, kaphatok még kettest?
2013. máj. 5. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézd át: Örkény, Balassi, Babits. Magyar tanárom azt mondta, hogy úgy érzi, hogy benne lesz valamelyik. /örkény és babits a leggyanúsabb ezek közül nekem/

AMúgy ne izgulj. Saját magamról tudom /lehet te is olyan vagy/, hogy nagyon bepánikolok akkor elrontom.

Mitől izgulsz a legjobban? Én a töritől. /matek angol info nem probléma, magyartól csak kicsit töritől nagyon/

2013. máj. 5. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Elemezni csak tanultatok órán

Nem kell az érveléseset választani

2013. máj. 5. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Adnak elég időt, hogy meg tudja az ember

írni normálisan

2013. máj. 5. 12:41
 4/7 anonim válasza:
Én is holnap megyek magyarból, maximálisan reál beállítottsággal :D. Na de a magyar tanárom szokta volt mondani: Magyar érettségin csak két jegyet nehéz szerezni: egyest meg ötöst ;)
2013. máj. 5. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is holnap megyek.

Egyedül a magyartól parázok, a többi menni fog.

Soha se csináltunk elemzést fogalmazás mivoltján...

De leszarom lesz ami lesz :)

Érvelni fogok mert az talán menni fog.

2013. máj. 5. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudja valaki, hogy szöveggyűjteményt be lehet-e vinni?
2013. máj. 5. 16:56
 7/7 anonim válasza:
ott adnak szöveggyűjteményt : )
2013. máj. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!