Közeleg az érettségi, töriből miket érdemes átnézni szerintetek esszé kérdésben?
Figyelt kérdés
próbálom kisakkozni, hogy mi lehet: szerintetek mi lesz benne?
Ti mire gondoltatok , mik lesznek benne?
2013. ápr. 27. 13:32
2/4 anonim válasza:
Királyok közül egy mindig van belőle: I. István, Béla, Mátyás, Károly Róbert, II. András. Ezeket érdemes.
Az egyetemes töri esszé mindig olyan, amit térképről meg lehet írni még ha nem is max. pontosra, legalább 8 pontra.
A hosszú esszé a magyar töriből pedig mindig benne van vagy a kiegyezés, vagy 1848 vagy reformkor.
Én ezeket tanultam meg tavaly és jól sikerült. Benne volt a tatárjárás és következménye, ez ugye Bélához kapcsolódik. Meg a kiegyezés előzményei, harcai.
3/4 anonim válasza:
Gondolom, akkor most pont azok nem lesznek benne.
4/4 anonim válasza:
Ez a kettő nem valószínű. De a többi egészen biztos. Nem tudom érted-e amit írtam, hogy ezek közül valamelyik mindig benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!