Nem akarok elmenni a szóbeli érettségire ami most lesz június 18-án, kapok -e vmilyen büntetést? és még egy -ha nem megyek el szóbelire akkor pótérettségire mehetek majd?
Ha félelmedben nem mégy, akkor azt ajánlom, menj el! Én a szóbeli előtti napot keserű gondolatokkal töltöttem, amiben benne volt az is, hogy felakasztom magam. Aztán elmentem úgy, hogy kb 50 %-os volt a felkészültségem. Voltak tételek, amibe nem is olvastam bele, a tételsor elejét meg úgy tudtam, hogy pl magyarból versidézeteket tudtam beszőni. Tehát úgy bukhattam volna, mint ahogy jeles lehettem volna.S mind a négy tárgyból a legjobb tételeket húztam ki. Csokonai Az estve c. verséből úgy idéztem, hogy a tanárnő átment a harmadikosokhoz, hogy olyan, de olyan feleletet hallott! De ha mást húzok, meg sem tudtam volna nyikkanni. Végül jeles lett az érettségim. Szóval bízz magadban, meg a szerencsében!
Biztos, hogy felhozol valami elfogadható indokot, hogy miért nem mégy el, s a pótérettségi mindenkinek kijár.:)
Sok szerencsét! Egy kalappal!
Minden tárgyból legyen egy tétel, amit nagyon tudsz!
Ha minden kötél szakad, ajánld fel, hogy de ezt úgy érzem, jól tudom. Aztán esetleg áldást adnak rá, hogy jó, mondd azt!Persze ha nincs bent a teremben, aki pont azt húzta.
A tanárok sem szeretnek buktatni. Macera az nekik is. És ha egy tételt jól tudsz, akkor nem a képességed rossz, hanem valami miatt nem akarsz tanulni.
Na gyere majd fel, és referálj!Én 18-án reggel küldök egy szerencsekívánságot:)
Most írok, mert reggel 7-kor még biztos szunyálni fogok:)
Szóval most küldöm el SZERENCSEKÍVÁNSÁGOMAT.
Jó tételeket, barátságos bizottságot, nagyszerű érdemjegyeket!
Aztán várom a beszámolót!
No, akkor az elmaradt tételekre is van idő:)
Az idősebb emberek valóban toleránsak, és segítőkészek, mert sokat tudnak az életről, és tudják, hogy nem csak a tárgyi tudás, hanem az értelmes gondolkodás, és a nyitottság legalább olyan fontos egy sikeres pályához. Azt is ki tudják húzni belőled, amiről nem is tudtad, hogy benned van.
Várom szerdán is a beszámolót!:) Szia!
De még annyit hogy valakinek sikerült kevés tudással?Csak a megnyugtatás érdekében:S:S:S
Mer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!