Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt biológia érettségi -...

Emelt biológia érettségi - ökológia. Mit nézzek át?

Figyelt kérdés

Mit nézzek át ökológiából az érettségire (írásbeli)? Evolúció kell? Társulásokra gondoltam, körforgások... Mi fontos még?

Úgy tervezem, hogy szóbelire tanulom meg alaposabban mert ott szinte az egyik tétel mindig ökológia. Mit gondoltok?

2013. máj. 10. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Az egészet. Az esszénél az egyik szinte mindig ökológia. :D
2013. máj. 10. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden kell! Ezek szerint vagy nem csináltál még érettségi feladatsorokat, vagy nem eleget, mert olyan is a kezembe akadt már, ahol kapásból szelekciót meg ilyen marhaságokat kellett tudni. Ja és nem esszé feladat, tehát még csak választási lehetőséged sincs. Mindent tudni kell!
2013. máj. 10. 16:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván minden előfordulhat, ami követelmény. Megnéztem már jópár érettségit és azért vannak, amik gyakrabban előfordulnak. A szelekciós feladat 2005-ben volt, azóta nem igazán volt komolyabb evolúciós feladat, ezért gondoltam, hogy azt nem olyan fontos átismételnem, egyszer meg már úgyis megtanultam.
2013. máj. 10. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
hát épp ez az,hogy 2005ben volt,akkor pont most jöhet elő újra!tényleg mindent igyekezz átnézni,mert unalmasan hangzik,de ismétlés a tudás anyja!sok sikert az érettségihez :)
2013. máj. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!