Egyetemen lehet sok kreditet szerezni az által hogy végig tanuló drogokat szedsz?
Nem, szerintem ilyen nincs. Azért egy 3-4 éves szakot egy évvel csökkenteni, elég brutális meló lenne, arról nem is beszélve, hogy nem is vagyok benne biztos, hogy ilyet engedélyeznek.
Nekem eddig mindenféle tanulódrog nélkül a max kreditszám, amit összeszedtem 42 kredit volt. Ennél többet nem mertem felvenni. Viszont már ebbe is úgy éreztem olykor hogy majd belegebedek. :D
Csak azért biztos nem szednék tanulódrogokat, hogy minden átfolyjon az agyamon, aztán megkapom a diplomámat, de igazából rohadtul nem értek semmihez. Nem tudom hány éves vagy, de arra nem gondoltál még, hogy egyszer a diplomáddal szeretnél majd elhelyezkedni is és milyen ultra ciki, hogyha sikerül, de minden kérdésnél beégsz, mert a kérdést sem érted, nem hogy válaszolni tudj...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!