Ki a kitűnő tanuló? Ki a jeles? Mi a kettő között a különbség?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 19:24
1/5 anonim válasza:
Pl. kitűnő vagy egy tárgyból, amikor csak és kizárólag ötöseid vannak belőle. Jeles pedig akkor, ha becsusszannak négyesek is, akár hármas is, de mégis az ötös van túlnyomó és egyértelmű többségben.
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval, ha azt mondták, hogy kitűnő lettem év végén, akkor mindenből ötösre zártak??!
Ezt kajak nem hiszem el, töriből egyértelműen rontottam és gyaksziból is elvileg négyest kaptam. Lehet, hogy mégsem? :D
2013. máj. 6. 19:46
3/5 anonim válasza:
A kitűnő az aki színötös (akinek a bizonyítványa
csak ötösökből áll)
4/5 anonim válasza:
Akinek egy darab négyese van
az már nem kitűnő
5/5 anonim válasza:
A kitűnő az akinek az összes jegye 5-ös lett.
A jeles, az akinek egy db. 4-ese lett, de a többi az mind 5-ös, mert csak egy hajszál választotta el a kitűnőhöz.
Akinek már 2db 4-ese lett, az már jeles sem lehet.
Akinek meg hármas is becsúszott, az meg végképp, hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!