Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emeltszintű érettségi vagy...

Emeltszintű érettségi vagy középszintű?

Figyelt kérdés
Kinek melyik vált be.nekem a felvételi pontszám a jogon 408.Szóval kellene a pont.Milyen nehéz az emelt?Vki tett le emeltet?(én törire vagyok kíváncsi)
2009. szept. 29. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Én idén érettségiztem és azt kell mondjam, hogy szerintem az emelt töri könnyebb volt, mint a közép.

Ha jó vagy töriből menj bátran emeltre, mert tulajdonképpen ugyanolyan, mint a közép, csak nem annyira "fontos" eseményekre kérdez rá és itt tudni kell azt a tudást amit megszereztél a 4 év során... itt a tárgyi tudásra gondolok

2009. szept. 29. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a történelem nem nehéz belőle jónak lenni :) ha komolyabban belemélyedtél, ésszerű emeltre menni. Ha jársz faktra, nincs is gond. Gyakorlásként csináld meg az előző évek emelt töri érettségijeit, majd abból látod elegendő-e a tudásod. Ha tudsz, nyelvből is emeltezz, kapsz érte nyv-t, az is pluszpont. Amúgy csak a magyart és a történelmet figyelik.
2009. okt. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!