Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mai történelem érettségiről...

Mai történelem érettségiről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szerintem elment egynek,bár nagyon nehéz volt!
2013. máj. 8. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:

ha matekból megvan a kettes, akkor ezt ki tudod számolni.

60 pont a szóbeli, 90 pont az írásbeli.

2013. máj. 8. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
jajj, ezt nem a te kérdésedhez akartam! :D
2013. máj. 8. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Széchenyi, a középkor, a reneszánsz

nem volt annyira nehéz

2013. máj. 8. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Jövőre még nehezebb lesz

Úgyhogy nyugi

2013. máj. 8. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
hogy őszinte legyek, nehezebbre számítottam
2013. máj. 8. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi volt vele? Csak egy 3 órás röpdoga volt... :D

Bár én a romás esszé kérdésen nagyon kiakadtam. Dirket nem azt választottam mert ha azt megírtam volna, hogy mit gondolok akkor meghurcolnának rendesen.

2013. máj. 8. 14:17
 7/10 anonim ***** válasza:
örülök ha elérem a 12%-t és mehetek szóbelizni.......
2013. máj. 8. 14:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát énis... Csak legyen meg a 12% és mehessek szóbelire... Akárki akármit mit mondd, nehéz volt annak akinek ez nem az erőssége,hanem például a nyelvekhez konyít többet.

Az elöző érettségikhez képest szintén nehezebb volt, mivel sokkal több feladat kérdéséből a választ ki lehetett következtetni, itt viszont már az első feladatban sem. :/

2013. máj. 8. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Reggel nagyon féltem, mert őszintén szólva nem sokat készültem a törire. Nekem a matek, német, gazdasági volt a legfontosabb, arra gyúrtam. A tanárom nyugtatott meg reggel, nagyon aranyos volt, tündéri nő. Így a dolgozatot már halál nyugodtan kaptam kézhez, azt mondtam, hogy meglátjuk, mi ragadt rám a 4 év alatt. És közben sem paráztam be sehol, próbáltam logikusan gondolkodni és egész jól sikerült, úgy érzem. Néztem a megoldásokat is, ha jól számolom 50-60 pont körül meg lesz, ami tőlem nagyon nagy szó. Lehet, hogy tegnap sem kellett volna parázni és akkor a matek is jobban ment volna.

Én egyébként a középkori uradalmakról, a XX. századi magyar demográfiáról és az áprilisi törvényekről-kiegyezésről írtam esszét. :)

2013. máj. 8. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
én a XX.szd. demográfiáját,ENSZ-et és a reformációt Mo.-n választottam. Én már szinte csak ezekben reménykedek :D
2013. máj. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!