Mai történelem érettségiről mit gondoltok?
ha matekból megvan a kettes, akkor ezt ki tudod számolni.
60 pont a szóbeli, 90 pont az írásbeli.
Széchenyi, a középkor, a reneszánsz
nem volt annyira nehéz
Jövőre még nehezebb lesz
Úgyhogy nyugi
Mi volt vele? Csak egy 3 órás röpdoga volt... :D
Bár én a romás esszé kérdésen nagyon kiakadtam. Dirket nem azt választottam mert ha azt megírtam volna, hogy mit gondolok akkor meghurcolnának rendesen.
Hát énis... Csak legyen meg a 12% és mehessek szóbelire... Akárki akármit mit mondd, nehéz volt annak akinek ez nem az erőssége,hanem például a nyelvekhez konyít többet.
Az elöző érettségikhez képest szintén nehezebb volt, mivel sokkal több feladat kérdéséből a választ ki lehetett következtetni, itt viszont már az első feladatban sem. :/
Reggel nagyon féltem, mert őszintén szólva nem sokat készültem a törire. Nekem a matek, német, gazdasági volt a legfontosabb, arra gyúrtam. A tanárom nyugtatott meg reggel, nagyon aranyos volt, tündéri nő. Így a dolgozatot már halál nyugodtan kaptam kézhez, azt mondtam, hogy meglátjuk, mi ragadt rám a 4 év alatt. És közben sem paráztam be sehol, próbáltam logikusan gondolkodni és egész jól sikerült, úgy érzem. Néztem a megoldásokat is, ha jól számolom 50-60 pont körül meg lesz, ami tőlem nagyon nagy szó. Lehet, hogy tegnap sem kellett volna parázni és akkor a matek is jobban ment volna.
Én egyébként a középkori uradalmakról, a XX. századi magyar demográfiáról és az áprilisi törvényekről-kiegyezésről írtam esszét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!