és mégis miért nem mentél el??? oda veszett több éves munka,nem vagy te normális..
hazudd hogy hánytál,és ment a hasad.. ennyi
2013. máj. 7. 17:40
2/28 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mit mondasz, úgyis megbuktál. Ha ez szórakoztat, akkor belebonyolíthatod magad valami zaftos hazugságba is.
2013. máj. 7. 17:42
3/28 anonim válasza:
ha nagyon ismer a tanárod átfog látni a kifogásodon.. szerintem jobb lenne, ha az igazságot mondanád el. ezzel csak méginkább mutatnád, hogy "éretlen" vagy. mégis miért nem mentél el?? :O
2013. máj. 7. 17:43
4/28 A kérdező kommentje:
Csak kell legyen valami kifogás, pl. elütött az autó, elájultam, stb... Nem hiszem, hogy akit elütöttek azt megbuktatják! Csak valahogy hitelesen kéne előadnom.
2013. máj. 7. 17:45
5/28 anonim válasza:
Miért nem mentél be? Nagyon nyomós indokot kell kitalálnod, minimum az hogy megállíthatatlan fosvahányásod volt.
2013. máj. 7. 17:46
6/28 anonim válasza:
Szerintem hitelesen hamisítsál arról az elütésről egy rendőrségi jegyzőkönyvet, akkor már bűncselekménybe is vered magad. Lógtál, buksz, ennyi, viseld a következményeket. Mit vártál, majd királlyá koronáznak?
2013. máj. 7. 17:49
7/28 anonim válasza:
Hát, jól kib*sztál magaddal. Arról nem is beszélve, hogy a tanárodnak sem lehetett kellemes. A mi osztályfőnökünk utált minket, de még ő is majdnem szívszélhűdést kapott, mikor úgy tűnt, hogy valaki nem tud bejönni (szerencsére aztán végülis mindenki jelen volt).
2013. máj. 7. 17:51
8/28 anonim válasza:
Bármit mondhatsz, így is, úgy is bukás!
Mégis miért nem mentél be?
2013. máj. 7. 17:54
9/28 anonim válasza:
Majd találkoztok októberben.
2013. máj. 7. 18:04
10/28 anonim válasza:
aztaku..... XD én mentem... magántanuló vagyok, tavaly sokat dolgoztam suli helyett, így nem nagyon voltam iskolába, de utált is mindenki az osztályomból, ha nem kellett volna dolgoznom se jártam volna be... idén is dolgoztam sulimellett, másik iskolába iratkoztam... alig tanultam valamit egész évben, ha összeadnánk hány órát foglalkoztam a matekkal, kb egy hét jönne ki, max. nem is nagyon ment általános iskolában sem.... a lényeg az, h így is írtam kb 30%-os matekot.... (nem ezzel foglalkozom, soha nem fogom már ezt tanulni)
Te mivel szeretnél foglalkozni? Jövő évre mit tervezel? Alap, októberben érettségi... Milyen vagy amúgy matekból?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!