Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyit tanultatok a holnapi...

Mennyit tanultatok a holnapi töri érettségire?

Figyelt kérdés
Én négy évig mindig ötös voltam , de amúgy semmit nem tudok , mert csak addig tudtam míg megírtam a dolgozatokat? De úgy vagyok vele , hogy az érettségit tudom , mert szerintem ezt a töri érettségit hülye gyerekeknek csinálták mert minden benne van az atlaszba vagy a forrásba. Vagy csak én gondolom így , és félnem kéne? Amúgy hány órán át lehet írni a törit?
2013. máj. 7. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én magántanuló vagyok, úgyhogy muszáj volt megtanulnom, mert a suliban ugye nem ragadhatott rám :D Elég sokat tanultam szerintem, remélem jól fog sikerülni :D
2013. máj. 7. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Semennyit. A feladatban lévő forrásokból kell dolgozni. Persze kell hozzá egy kis ismeret, hogy ne vakon menj a feladatokba bele, de azt megszerezted az órákon és a 4 év alatt, ha tanulgattál. Én 2-es lettem töriből, de nem izgulok mert néztem előző évi feladatsorokat és hát igen gyengék. Persze lehet, hogy most Hoffman még ezt is megváltoztatja, hogy mindenki megbukjon.
2013. máj. 7. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én még akarok valamit tanulni ma, mert én meg 4 évig nem tanultam semmit..:D (Nem volt követelmény kb..) De amúgy én sem izgulok, mert tényleg elég könnyű! Ha meg 4 évig tanultál, akkor csak most érzed azt, hogy nem tudod, igazából megmaradtak a dolgok! Én az általános iskolai tudásomra támaszkodom, mert akkor még tanultam, és az régebben volt. :D
2013. máj. 7. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:

hát én tavaly idén ötös voltam, de puskázásból, mondjuk azért pár dolog megragadt

sztem megtanulok egy-két szóbeli tételt, mert azt úgyis kell majd

2013. máj. 7. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
de ha annyival nehezebb lesz, mint az emelt matek esélyem nincs :D
2013. máj. 7. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:

én emelt törire megyek, évekkel ezelőtt érettségiztem már, azóta jogra járok, most szeretnék még egy szakra jelentkezni mellette, emiatt muszáj az emelt. Hát annó 85%-ra írtam meg a középtörit, úgy h semmit sem tanultam, csak remekül használtam az atlaszt :D viszont ez emelt, itt az első résznél nincs atlaszhasználat... a 4 könyvet átvettem párszor, a szerintem fontosabb dolgokat rögzítettem a fejemben, és hát majd lesz valami :)

A 2010-2011-es feladatsort megtudtam volna írni, de hogy őszinte legyek a tavaly májusival alig tudtam volna valamit kezdeni... abban bízok, hogy mivel eddig se a magyar, se a matek nem volt valami hű de nehéz állítólag, így ezt sem nehezítik, tekintettel arra hogy kevesen jelentkeztek idén a felsőoktatásba. Egyébként én 50-55% körülit szeretnék csak írni, annyi kell nekem hogy meglegyen a pontom (Corvinusra jelentkeztem am.)

Sok sikert mindenkinek!

2013. máj. 7. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és egyébként a római jog vizsgám előtt nem féltem ennyire mint most ettől a sz.rtól! :D
2013. máj. 7. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!