Mennyire volt nehéz a 2013-as matematika érettségi?
Figyelt kérdés
Tényleg szigorítottak a feladatokon? Én most írtam, de szerintem a tavalyiból pl. a választható feladatokból mind a 3 sokkal könnyebb volt mint itt akármelyik választható.
Az eleje szerintem nem volt nagy dolog az első 12 feladat könnyűnek tűnt, de a 2. rész már katasztrófa lett.
én is most írtam.. az első rész nem volt nagy szám, igazából a második rész sem. nekem olyan 80-90 körül lesz. nem voltak megoldhatatlan feladatok. az én véleményem az hogy nem volt könnyú de igazából nehéz sem:)
2013. máj. 7. 14:21
2/31 anonim válasza:
én 60%-ot írtam kb... szerintem is könnyebbek voltak az előzőek
2013. máj. 7. 14:23
3/31 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es gondolom azért te 5-ös tanuló vagy és voltál :D. Mi egy kicsit hülyébbek vagyunk és nemnagyon volt közünk a feladatokhoz. Én örülök ha van 40 pontom :S
2013. máj. 7. 14:25
4/31 anonim válasza:
Én meg örülök, hogyha kettesem megvan. Ez van. Nevessen ki érte az, aki akar. Nekem más fekszik. Utálom ezeket a nagyképű hozzáállásokat, hogy "defektes az, aki legalább 4-esre nem képes megírni".
Igen, lehet, hogy defektes vagyok. Ő meg szétizzadta magát a magyar fölött, amit én könnyedén megírtam. Emelten ráadásul.
2013. máj. 7. 14:27
5/31 anonim válasza:
Próbaérettségim 55% lett (igaz ott meséből való jeleneteket rajzolgattam a lapra :D), itt pedig úgy tűnik összesen 2 pontot veszítettem az első részben. Szerintem nagyon könnyű volt, józan paraszti ésszel és egy függvénytáblázattal könnyen megoldható volt. Feltéve annak, aki nem izgult görcsösen, úgy gondolom nem lehet egyszerű megírni.
2013. máj. 7. 14:28
6/31 anonim válasza:
4es! 5ös válaszoló vagyok, és a magyarom is biztosan nagyon jó lett, szövegértésben nem veszítettem pontot, még a kényes ábrás feladatot is eltaláltam, úgyhogy ne szidd már a matekosokat. Aki érettségi eredmény alapján lenézi a másikat, jó nagy 0.. :D
2013. máj. 7. 14:30
7/31 anonim válasza:
Eduline-on meg más helyeken láttam hasonlóan intelligens megnyilvánulású embereket.
2013. máj. 7. 14:30
8/31 anonim válasza:
Nekem jó indulattal, ha meg lesz a 2-esem. Sajnos mi akik idén érettségiztünk és nem vagyunk nagy matematikusok, sokkal rosszabb, mert tavaly 20%-tól meg volt a 2-es. Nekem, ahogy néztem 28-30 pont körül sikerült összegyűjtenem. Mondjuk vertem a fejemet a falba, mert az izgalom elvett tőlem pár pontot. Na mindegy, a kérdésre válaszolva, szerintem nehéz volt, én legalábbis nagyon megszenvedtem vele!
2013. máj. 7. 14:40
9/31 anonim válasza:
Szerintem nem volt nehéz, de én mindig is jó voltam matekból, nem is aggódtam. Viszont talán tényleg nehezebb volt, mint az eddigiek, jó néhány helyen el lehetett csúszni, megértem ha valakinek ez rosszul sikerült.
Az emeltet is nagyon szidják az ismerőseim, akik azon voltak, állítólag nagyon nehéz volt.
2013. máj. 7. 14:51
10/31 A kérdező kommentje:
Mikor volt utoljára matek érettségin, hogy szövegesen kelljen válaszolni egy feladatra? Szerintem sose.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!