Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen érzésekkel álltok a...

Milyen érzésekkel álltok a holnapi magyar érettségi előtt?

Figyelt kérdés
Mennyit készültetek rá? Ma még átnéztek valamit? Melyik feladatot szeretnétek választani(érvelés , műelemzés , összehasonlítás) ?
2013. máj. 5. 11:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nagyon be vagyok szarva... :( Emeltezem belőle :/
2013. máj. 5. 13:14
 12/22 anonim válasza:
kb semmit....... :D órákon írtunk 2 érettségis szövegértést,és egyszer irtunk novella elemzést jegyre.hármas -négyesek lettek.. remélem tudni fogom holnap novella elemzést választaám én is.nem izgulok,majd kedden :D
2013. máj. 5. 13:49
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha ennyi fajta feladat közül lehet választani

csak képes az ember az egyiket elfogadhatóan

megírni

2013. máj. 5. 14:45
 14/22 anonim ***** válasza:

Az emelt az biztos (még) nehezebb

mint a középfokú

2013. máj. 5. 14:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Igencsak. Mivel a feladatoknak alig van közük a bázisszöveghez, plusz 3 szöveg kell írni és nincs választási lehetőség. Szóval aki közepezik, abszolút ne legyen betojva, mert olyan könnyű, mint az 1x1.
2013. máj. 5. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:

utolsó: nyugodtan pánikoljon az, aki akar. lehet, hogy te pont közép kémiától rezelnél be, más meg leoltana, hogy az emelthez képest sehol sincs. az emelt magyar szabadon választott dolog, ő döntött így, vállalja a következményeit. a közép meg kötelező.

mindenkinél normális egy kis pánik.

2013. máj. 5. 15:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Utolsóval teljesen egyetértek. Szerintem az akadékoskodó egy közép kémiától behalna, amikor én 95% körül várom el magamtól, magyartól viszont pánikolok.
2013. máj. 5. 15:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Éppen megnyugtatásnak akartam szánni, semmi akadékoskodás nem volt benne. Nyilván én is magamnak választottam a magyart emelten, ti meg a kémiát vagy adott tárgyat. Csak azt akartam mondani, hogy nem kell tőle félni, mert nem lesz nehéz, ha már a szövegértés megy, akkor már pláne. Rizsázzatok a szövegalkotásnál és azzal se lesz gond. :-)
2013. máj. 5. 15:33
 19/22 anonim válasza:
Majd kedden para:(
2013. máj. 5. 18:12
 20/22 anonim ***** válasza:
15:33, rendben, csak eléggé degradáló hozzászólásnak tűnt, csak ezért reagáltam le. tény, hogy közben jómagam is egy grincs vagyok a holnap miatt. meg a holnapután miatt. meg az azutánmiatt. püff :/
2013. máj. 5. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!