Mik várhatóak a Magyar érettségin 2013?
Figyelt kérdés
Valaki nem tudja melyen költők várhatóak....?
valaki tud valamit...? :P
2013. máj. 4. 19:48
1/5 anonim válasza:
én azt hallottam az emlékév miatt gárdonyi lehet, bár az nyilván csak a szövegértésben.
2/5 anonim válasza:
Ez az évfordulós dologra ne hagyatkozzatok. Tavaly ugyan ez volt, mégsem jött be egy tipp sem.
3/5 anonim válasza:
Például a melléknevek helyesírása. Tudni kell majd, hogy a magyar kis m.
4/5 anonim válasza:
(Bocs, itt nem melléknév, hanem köznév, elhamarkodottan írtam, de az eredmény ugyanaz.)
5/5 anonim válasza:
Nekünk a tanárunk Örkényt mondogatta nagyon, bár nem hiszek ebben. Tavaly volt 100 éves évfordulója, és tavaly nem tették be. A tanárom szerint túl egyértelmű lett volna, de idén lehet. Gárdonyi is lehet, évfordulós ő is, tőle mondjuk betehetnek egy novellát is elemzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!