Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha én leszek a...

Mit csináljak, ha én leszek a hetes a suliba? [infó lent]

Figyelt kérdés

Jövő héten én leszek a suliba a hetes az egyik o.társammal,akivel még nem is beszéltem, mer most jött ide hozzánk. (azért nem beszéltem vele,mer olyan emberekkel állt le az osztályba,akik engem nem bírnak,és gondolom mondták neki,hogy engem ne bírjon,meg ha csak szimplán ránézek akkor is tök flegmán néz vissza...) és úgy félek,hogy hogy mondjam meg neki (mer nálunk úgy szokott lenni,hogy az egyik hetes jelent+táblát töröl,a másik a nap végén leviszi a kukát+becsukja az ablakokat) és még csak odamenni se merek hozzájuk/hozzá.

Mondjuk már arra gondoltam,hogy azt fogom csinálni,hogy én szó nélkül kimegyek jelenteni meg táblát törlök.nap végén pedig hazamegyek,és ha az osztályfőnök befog jönni,hogy nem vittük le a kukát,akkor én megmondom hogy én egész nap jelentettem+táblát töröltem az XY meg nem csinált semmit.

2009. szept. 25. 15:27
1 2
 1/16 anonim válasza:
81%

Heheheheheee!

Már bocs. :D

Gondolom az ált. sulit sem jártad ki.

Ennél nagyobb gondod soha ne legyen az életben!!!

L/22

2009. szept. 25. 15:30
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Ne gyerekeskedj már, akárhány éves is vagy. hagyod, hogy mások véleménye alapján ítéljen meg? Jajj ugyanmár :) Szedd össze magad és beszélgess vele egy kicsit. Még senki nem halt bele, hogy megismerjen 1 új embert plusz a te módszered után egy ritka nagy bunkónak gondolnálak és nem is akarnálak megismerni.
2009. szept. 25. 15:35
 3/16 anonim válasza:
98%

Ne aggódj.....

Kérdezd meg tőle hétfőn reggel hogy mit szeretne. Oda mész hozzá és közlöd hogy mi közül választhat... Ennyi.

Légy határozott és nem lessz gáz.

2009. szept. 25. 15:36
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Nemááááá, ezt a hatalmas problémát!!:) Szerintem tegyél vödröt a fejedre és nem látja, hogy ki vagy :D Ejnye! Ha nem is lesztek jó barátok, de attól még szólhatsz hozzá!!Lehet hogy tök normi és lehet vele dumcsizni is!

2009. szept. 25. 15:39
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Szegényt én sajnálom,tom milye szar az ilyen amikor nem bírják nem csodálom ,hogy nem mer szóba állni vele!! Hány éves vagy am.? És mennyire vagy közkedvelt az osztályodban? Lúzernek tartanak vagy strébernek??
2009. szept. 25. 15:42
 6/16 A kérdező kommentje:
:D:D:D amúgy 17 éves vagyok :D hát én még tavaly barátkoztam velük,aztán jóba lettem az osztályból 2csajjal,akiket ők utálnak, és ezért kétszínű lettem :)
2009. szept. 25. 15:48
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj!

Még nem is beszéltél ezzel az osztálytársaddal, miért döntöd el róla előre, hogy ő milyen és mit gondol rólad?!

Hétfőn beszéljétek meg, hogy felváltva csináljátok a feladatokat, így az igazságos!

(Mivel a hét páratlan napból áll, az utolsó napon ketten vigyétek le azt a szemetesedényt.)

Lehet, hogy még a végén jó barátok lesztek majd! :D

De az mindenképpen csúnya dolog, hogy így előre elhatározod, hogy sunyiskodni fogsz és jól kiszúrsz vele... Akkor ne csodálkozz, ha utálni fog, és nem azért, mert mások rábeszélték, hanem mert te bemutatkoztál neki!... :-((

Ha azt akarod, hogy a többiek szeressenek és kedvesek legyenek veled, akkor neked is kedvesnek, becsületesnek, szeretetreméltónak kell lenned!

(Lehet, hogy ez az osztálytársad is azért néz rád flegmán, mert te is így nézel rá! Próbálj meg rámosolyogni, valószínű, hogy vissza fog mosolyogni.)

2009. szept. 25. 15:53
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

Reggel akkor menj oda hozzá, mikor egyedül van. Mond neki h Bocsi h zavarod, de együtt vagytok hetesek, s kérdezd meg h ő mit szeretne. v az egyik nap Te jelentesz a másik nap meg ő és kész. nincs vita h ki kukázzon... :-)

Beszéljétek meg, nem kell bevonni a tanárt, ha nem akarod h ilyen hülyeség miatt égjél be a többiek előtt!

2009. szept. 25. 16:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen valószínűleg gimnáziumba jársz.. de nagyon határozatlan vagy és feltehetően önbizalomhiányban szenvedsz.. már az első nap beszélned kellett volna vele na mindegy!

Határozottság a kulcs.. no para.. légy önmagad vagy inkább Adam Sandler :D és beszéld meg vele HATÁROZOTTAN! ;)

2009. szept. 25. 16:29
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

A kérdés alapján én se tippeltelek volna 13-nál többnek, nagyon gyerekes ez a hozzáállás. Azért találta ki a jóisten a szádat, hogy beszélj...

Amúgy hetes nem a suliba vagy, hanem a sulibaN.

2009. szept. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!