NKE igazgatásszervező! Bekerülés, kollégium?
Figyelt kérdés
Mennyi esélyem van bekerülni államilag támogatottan, ha nem csinálok semmiből emelt érettségit?
Ha önköltségesen felvennének, akkor a kollégiumba van esélyem helyet kapni?
2013. ápr. 21. 18:02
21/34 A kérdező kommentje:
kb 360-400 pontom lesz, a szóbelin múlik. Szerintetek?
2013. jún. 12. 13:38
22/34 anonim válasza:
államihoz kevés, azt el is felejtheted, költségtérítésesre talán elég lesz...
23/34 anonim válasza:
Költségtérítésesre tuti eléglesz
2.Már tudom nem aktuál de György,Vértesy,Horvát :D
25/34 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. Az igaz, hogyha bejelöltem elsőnek a NKE-t és mondjuk harmadiknak egy teljesen másik egyetemet, és ha az első helyről lecsúszok a harmadikig ott azok előnyt élveznek akik azt az egyetemet elsőnek jelöltékbe, és nem számít h több pontom van?:OO
2013. jún. 24. 13:36
27/34 anonim válasza:
Ez azért nem teljesen ígyvan.Az egyes egyetemeket azok pontjaival kezdik feltölteni akik elsőként jelölték meg.Kivéve azoknak az egyetemeknek amiknek elölre meghatározták.Attól független ha eléred azt a pontot amit a 3. egyetem "jobbjaival" feltöltöttek teis bekerülsz.Mert a végén összevetik tehát gyakorlatban nemindulnak előnnyel
28/34 anonim válasza:
410 pontom van. elég lesz szerintetek a bejutáshoz?? NKE-ig.szervező szintén:) nekem van emelt érettségim. emelt töri 83% ! és a kolira van esélyem? (államilag támogatottra jelentkeztem) KB. 230 kilométerre lakom..
29/34 anonim válasza:
szerintem van esélyed! :) a koli meg nagyon sok mindentől függ, a 230 km jó kezdés, de nagyban meghatározza az is, hogy 1 főre mennyi nettó jövedelem jut ill. hány a felvettek arányában, hány ponttal kerültél be. tehát pl. tavaly ugye 360 volt a ponthatár, nekem 380 pontom lett, tehát aki velem szemben 480 pontot ért el, azzal labdába sem rúghattam. elsősöknél a pontokat nézik, felsőbb éveseknek a tanulmányi átlagot!
30/34 A kérdező kommentje:
A környéken van olyan koli ahol nagyrészt NKE-s hallgatók vannak? Akik lemaradtak az egyetem kolijáról? Vagy inkább albérletben oldják meg?
2013. júl. 17. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!