Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolai kollégium?

Középiskolai kollégium?

Figyelt kérdés
8.-os vagyok, ebben az evben ballagok. valoszinuleg kollegiumba fogok jarni. a baratnom 7.-es, jovore ballag. johet o is, mint altalanos iskolas, kozepiskolai kollegiumba? szuloi kerelemmel?
2013. ápr. 17. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek menne kollégiumba? Ha esetleg költöznének és onnan közelebb lenne a suli akkor bevennék, de a kollégiumba ott nem egy szobába lesztek, sőt nem is egy szinten vagy épületrészben. Ott nem lesz az hogy állandóan együtt lesztek, ott is vannak nevelőtanárok akik figyelni fognak és nem fogják ezeket megengedni ám.
2013. ápr. 17. 06:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Értem én,ohgy szerelmes vagy és együtt akarsz élni a 7. osztályos szerelmeddel. De nem így megy.

még ha ilyen-olyan indoklással fel is vennék középiskolai kollégiumba ha ugyan oda is kerülnétek nem lehetne egy szobában egy emeleten veled. Mert a középiskolai kollégium alapvetően ennyire nem koedukált.

Koncentrálj inkább a tanulásra és majd a beilleszkedésre ne álmodozz.

2013. ápr. 17. 11:14
 3/3 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat.:)

2.: en is lany vagyok, es o a legjobb baratnom.:) sajnalom, felreerthetoen irtam.

2013. ápr. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!