Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem kéne a minisztériumnak...

Nem kéne a minisztériumnak visszaigazolni, vagy valamit visszaírni papíros egyetemre jelentkezés után?

Figyelt kérdés
Még bőven határidő előtt papíron jelentkeztem egyetemekre (most vagyok 12-es). Tehát ilyen postás (nem elektronikus) megoldást választottam, de semmi visszajelzés. Valami baj van, vagy nem kell nekik visszajelezni? Kérték az emailcímet is, azóta is nézegetem bőszen, de semmi válasz...

2013. ápr. 21. 11:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyugi.. még jó darabig nem is lesz semmi visszajelzés..ha jól emlékszem mi talán május végén, június elején kaptunk levelet..de olvasgasd a felvi.hu-t ott tuti ki vannak írva a határidők.
2013. ápr. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!