Március 1-én utaltam át a felvételi jelentkezés díját, de még azóta sem írták át e-felvételin a fizetés modulban, hogy befizettem, csak hogy hátralékom van. Hívjam fel őket?
Olvastam egy választ egy másik kérdésnél, hogy volt akinek csak májusban írták át.
De most lett még egy nagy gondom, mert én ma akartam a hitelesítőt elküldeni, mégpedig, az angol érettségi jegyemnél elírtam egy számot és most már nem tudom átírni.
Fontos megjegyezni, hogy átutalás esetében a befizetések jóváírása csak a jelentkezési határidőt követően kezdődik meg és hosszabb időt vesz igénybe.
Addig se tartott megtalálni, amíg a kérdést bekörmölted.. ha felsőoktatásba indulsz, jó tanács, tanulj meg hiteles információt keresni.
"De most lett még egy nagy gondom, mert én ma akartam a hitelesítőt elküldeni, mégpedig, az angol érettségi jegyemnél elírtam egy számot és most már nem tudom átírni."
Mivel a jelentkezési határidő lejárt, az adatokban már nem tudsz módosítani. A hitelesítő lapot csak azokkal az adatokkal tudod kinyomtatni, amikkel a jelentkezésed elment, hiszen a kettőnek egyeznie kell egymással.
Írj egy levelet au Okktatási Hivatalnak, és kérd, hogy módosítsák az általad felvitt adatokat.
"kétszer mérj, egyszer vágj!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!