Egyetemisták! Nektek nem fárasztó az egyetemi lét?
Figyelt kérdés
Hétfőtől csütörtökig vagyok,ált 1,néha 2 buli,tanulás olykor-olykor és mégis szinte állandóan fáradt vagyok...persze élvezem nagyon,de akkor is fárasztó. Másnak nem?2009. szept. 25. 11:09
1/13 anonim válasza:
Evvel én is így vagyok, mondju a 80 perces órák eléggé fárasztóak tudnak lenni, de így sincs még túl sok órám, mégis fáradt vagyok. Oo
2/13 anonim válasza:
Engem leginkább a korán kelést fáraszt, ja és , hogy hiába x városból x városba megyek, az egyetem a világ végén van, így kb 1 órát utazom csak oda.
3/13 anonim válasza:
Majd amikor 12 órákat fogsz dolgozni, nem csak heti négy napot, akkor már nem is tűnik majd olyan fárasztónak. Akkor már bulizni sem lesz erőd... Hehe... Fárasztó... Ez jó vicc.
4/13 anonim válasza:
Utolsónak: képzeld nekünk a gimnázium után ez minősül fárasztónak, bunkózni meg a te jó édes... na avval bunkózz...
5/13 anonim válasza:
én szelektálom a dolgaimat,állitok fontossági sorrendet
igy van idő sulira,bulira,páromra,barátokra és még néha a szülőkhöz is megyek
nem jáárok be minden órára,tanulni vizsgaidőszakon kivül csak ha nagyon muszáj (beadandók elég idő igy is)
6/13 anonim válasza:
Érthetetlen a nyavalygásod oka. Itt az ideje megszokni, hogy hogy az élet fárasztó. Szedjél vitamint és sportoljál, és bulizz kevesebbet, hogy jobban bírd a gyűrődést. Vannak, akik munka, és túlórázás mellett tanulnak, ÉS még családot is fenntartanak, gyereket nevelnek...
7/13 anonim válasza:
Szerintem is fárasztó:) Mikor délután 4-kor 5kor (esetleg 8kor) hazaérek, már tök fáradt vagyok, alig van erőm másra....De amúgy nem értem miért kell egy ilyen kérdésért leszólni:D Nem nyavalygott szerintem, h neki mennyire rossz vagy ilyesmi, csak mondta h ő fáradt...nah mindegy...
8/13 anonim válasza:
Néha elégé annak tűnik, főleg a 3-4 órás gyakorlatok tudnak kikészíteni, vagy épp a 3 órás kémia előadások... És én még csak bulizni sem járok! 1-2 havonta eljutok egy teaházba vagy valami...
9/13 anonim válasza:
Nem kell "bulizni" járni és nem leszel fárdat Bár csak húsz éves vagyok, egyszersem voltam mégis itt vagyok.
10/13 anonim válasza:
nekem buli nélkül is fárasztó :) persze nem panaszkodok, tudom h másnak is lehet rossz napja, de ha valaki lehúzott már egyszerre, pisi, kaja nélkül egy 7órás szerves labort, ahol mindenféle büdös és picit mérgező gázok keringnek, az érti miről beszélek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!